muslinge-suppe-8_WEB_2560x420px.jpg

Nordea-fonden

Nordea-fonden har i 2015 uddelt 86.216.500 kr. til 13 projekter, som skaber gode liv i byen. Et af dem er idéen om, at vi selv kan dyrke muslinger, østers og tang i bæredygtige fjordhaver.

Nordea-fonden støtter aktiviteter, der fremmer gode liv; aktiviteter, der er sunde for sjæl eller legeme. Vi har fokus på sundhed, motion, natur og kultur. Desuden støtter vi uddannelse, forskning og innovation - særligt inden for de fire fokusområder. Vi vægter aktiviteter af høj kvalitet og originalitet, som aktivt involverer mange mennesker. Vi støtter både store og små projekter - lokalt, regionalt og nationalt. Alle projekter skal have et klart tilhørsforhold til Danmark.

” Fjordhaver i Limfjordens havne er et nytænkende projekt, som gør det sjovt, lærerigt og involverende at leve sundere og mere bæredygtigt. Det tror jeg, at vi kan lære noget af i hele landet. Når de første erfaringer er gjort, vil der være gode muligheder for, at konceptet kan udbredes på nationalt plan. Hvis det bliver en succes er det heller ikke utænkeligt, at det vil tiltrække turister til det nordjyske” siger direktør for Nordea-fonden Henrik Lehmann Andersen.

 
 OP